Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ;;;

Μετά το χθεσινό ατύχημα - επιβεβαίωση = απόδειξη των όσων τόσο καιρό βροντοφωνάζει ο κοσμάκης σε Χαλκιδική, Θράκη και Κιλκίς και όπως επιβεβαιώθηκε από τη δημοσιογραφική κάλυψη του Alterthess, Διαρροή τοξικών στην Ρεντίνα από φορτίο της Ελληνικός Χρυσός "η Ελληνική Αστυνομία επιβεβαιώνει το γεγονός καθώς και ότι το φορτίο ανήκει στην "Ελληνικός Χρυσός". Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ το υλικό που μετέφερε το φορτηγό ονομάζεται "γκονγκσπαι", πρόκειται για αρσενοπυρίτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο www.makthes.gr η εταιρεία στη γραπτή ενημέρωσή της προς την αστυνομία ανέφερε ότι το φορτίο δεν είναι τοξικό και δεν εγκυμονεί κινδύνους.


Εμείς αναρωτιόμαστε βεβαίως για πιο λόγο η εταιρεία διέταξε τους εργαζόμενους να αφαιρέσουν και τμήμα του εδάφους από το συγκεκριμένο σημείο: (Από το δημοσίευμα της www.makthes.gr: "Το φορτίο τελικά μεταφέρθηκε με άλλο φορτηγό στη βιομηχανική περιοχή Σίνδου, ενώ η ποσότητα που χύθηκε στο έδαφος συγκεντρώθηκε από εργαζόμενους της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός, οι οποίοι αφαίρεσαν και τμήμα του εδάφους από το συγκεκριμένο σημείο.")


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου