Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Απάντηση στις δηλώσεις της Ελληνικός (Καναδικός) Χρυσός για την ομηρία των 6 γυναικών.

Η εταιρία Ελληνικός (Καναδικός) Χρυσός δια του εκπροσώπου της κ. Γεωργατζή προσπάθησε για άλλη μια φορά να μας παρουσιάσει το Μαύρο για Άσπρο. Είναι γνωστό στην περιοχή μας το πόσο ανοιχτή σε καλοπροαίρετους κατοίκους είναι ο Καναδικός Χρυσός, όπου για να μπει κάποιος στους χώρους που κατέχει όπως του Στρατωνίου, θα πρέπει να περάσεις από πόρτες ασφαλείας με ηλεκτροφόρα σύρματα και αφού το face control  σου δώσει την έγκριση. 

Για χώρους που δεν ανήκουν στην εταιρία, αλλά δυστυχώς έτυχε να βρεθεί δίπλα στο χωράφι που σου άφησαν οι παππούδες σου, θα πρέπει πρώτα να κάνεις ασφάλεια ζωής, να ζητήσεις την άδεια από τον εκάστοτε υπεύθυνο (τους βρίσκεις όλους στο Δημαρχείο της Αρναίας, ή στα γραφεία της Καναδικός Χρυσός) και αν λάβεις έγκριση να συνεχίσεις. Αν δεν έχεις κάποια από τις παραπάνω άδειες μπορείς να τους ενημερώσεις πως σαν Έλληνας πολίτης έχει το νόμιμο δικαίωμα να πας όπου θέλεις χωρίς να δώσεις λόγο σε κανένα, έτσι ώστε να τους προκαλέσεις το γέλιο. Τότε αυτοί θα σπεύσουν να σου στείλουν τους  Ταγματασφαλίτες όπου με κρυμμένα τα πρόσωπα θα έρθουν για να επιβάλουν τον νόμο τους. 
Ευτυχώς όμως που υπάρχει ο εισαγγελέας και ο αστυνομικός διοικητής της περιοχής όπου αυτοί αναλαμβάνουν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Αυτό βέβαια είναι από τα αστεία που λέμε με τον Τοτό, αφού και οι δύο όποτε χρειάστηκαν, ο μεν πρώτος μάλλον έχανε τον δρόμο, ο δε δεύτερος διαθέτη επιλεκτική μνήμη. 
Αξίζει να σημειώσουμε για το πόσο φιλική είναι η εταιρία τα εξής γεγονότα:
  • Στις 20 Μαρτίου 500 εργαζόμενοι οι οποίοι εν ώρα εργασίας και με διαταγή της εταιρίας μπήκαν στα λεωφορεία της και αφού ταξίδεψαν 30 χλμ στην συνέχεια για να εκτονωθούν ξυλοφόρτωσαν 30 άτομα της επιτροπής αγώνα.
  • Στις 15 Μαρίου του 2011   στην είσοδο για τον Κακαβο 50 μεταλλωρύχοι έκαψαν δένδρα, πανό και   ξυλοφόρτωσαν για άλλη μια φορά 4 άτομα της επιτροπής αγώνα.
  • Την ίδια μέρα και λίγο νωρίτερα οι ίδιοι 50 ξυλοφόρτωσαν δύο άτομα της επιτροπής αγώνα που έκαναν αφισοκόλληση στο Νεοχώρι και πολλά γεγονότα ακόμη, που αν καθίσουμε να τα γράψουμε θα πρέπει να γεμίσουμε τόμους ατελείωτους.
Ερώτηση: Συνηθίζετε σεκιούριτι να φοράνε foul face και να κλείνουν σε πολίτες των δρόμο; Αυτοί έλαβαν εντολή για να αφήσουν τους πολίτες από τον κ. Νίκο Ζαγοράκη ο οποίος είναι ο πρόεδρος του Στρατωνίου. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ηθικός αυτουργός; 
Για το πόσο αξιοκρατική είναι η αστυνομία και η εισαγγελία της περιοχής θα σας θυμίσουμε τα εξής: 
  • Στις 20 Μαρτίου όσα διαδραματίστηκαν, έγιναν με την σιωπηλή συγκατάθεση τους. 
  • Στις 25 Μαρτίου είδαμε την ίδια Αστυνομία να έχει παραπεταγμένες 6 διμοιρίες των ΜΑΤ για να εμποδίσει του κατοίκους που θέλανε να διαδηλώσουν. Όταν ζητήθηκε να έρθει εισαγγελέας, η απάντηση που λάβαμε ήταν.... τα δακρυγόνα. 
  • Το Μεγάλο Σάββατο υπάλληλοι της εταιρίας με foul face έκλεισαν τον δρόμο σε γυναίκες της περιοχής. Για το γεγονός αυτό θα έπρεπε ο εισαγγελέας Χαλκιδικής να επέμβει αυτεπάγγελτα. Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα κάποια κίνηση του δεν έχουμε δει. Αν δεν μπορεί γιατί δεν κάθετε στο σπίτι του;
Όσον αφορά την ιδιάζουσα κατάσταση σχετικά με αποτύπωση των χώρων της εταιρίας θα πρέπει να ενημερωθείτε πως δεν έχετε καμία άδεια που να σας επιτρέπει να τοποθετείτε μπάρες και συρματοπλέγματα μέσα στο βουνό. Το βουνό δεν σας ανήκει, αλλά και ούτε ανήκε στον Πάχτα που σας το "παραχώρησε" λες και ήταν του πατέρα του. Επίσης εντός των 317000 στρεμμάτων υπάρχουν χωριά, οικισμοί και καλλιέργειες. Μήπως να φύγουμε και από τα σπίτια μας;
Καιρός λοιπόν είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη να ξεκινήσει την έρευνα των Μεταλλείων Χαλκιδικής, για να διαπιστώσει πως το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, αλλά και οι μίζες με τα οπλικά συστήματα δεν ήταν τίποτα μπροστά στα Μεταλλεία Χαλκιδικής. 
Υ.Γ: Χ.Α.Πάχτα ο Άκης σου στέλνει χαιρετίσματα. Καιρό λέει έχεις να τον επισκεφτείς...

Παπακωσταντίνου, Πάχτας, Παπαντωνίου
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Με εκτίμηση
Ενεργοί Πολίτες Δ. Ε. Αρναίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου