Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Το Holywood και ο Άδωνις!

5 και 6 κάνουν 11 αλλά ο διοργανωτής ουρλιάζει: "ΔΥΝΑΤΟ χειροκρότημα - ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΡΕ!"

Γιγαντοοθόνες και μισθωμένα λεωφορεία! Μουσική υπόκρουση!
Ο συντονιστής συνεχώς εκλιπαρεί "Ελάτε προς τα εδώ!"  - "Απλώνεστε προς τα πίσω σε όλο το πλάτος" - "ΘΕΛΩ ένα θερμό χειροκρότημα" - "ΔΥΝΑΤΟ χειροκρότημα - ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΡΕ!"


άρθρο από το seleo.gr:
Γιγαντοοθόνες, μισθωμένα από την εταιρεία λεωφορεία και "εντολές" να φαίνεται μαζική η συγκέντρωση υπέρ των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική που έγινε σήμερα στη Μ.Παναγιά.

Το κλίμα σε καμία περίπτωση δεν έμοιαζε με αυτό του υπήρχε το προηγούμενοι Σάββατο όπου στο ίδιο σημείο είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες άτομα που εναντιώνονται στη λειτουργία των μεταλλείων. Οι συγκεντρωμένοι έπαιρναν εντολές για το που θα σταθούν και η εκδήλωση είχε "στρατιωτικά" χαρακτηριστικά καθώς ο καθένας ήξερε το ρόλο του και έπρεπε να ανταποκριθεί όσο καλύτερα μπορούσε. Εφτά λεωφορεία μετέφεραν κόσμο στο σημείο και οι ¨εργαζόμενοι" της εταιρείας είχαν αναλάβει την οργάνωση της "διαμαρτυρίας". "Ελάτε κυρίες μου. Απλωθείτε εμείς είμαστε η δύναμη της Χαλκιδικής. Ελάτε, ελάτε κυρίες μου" φώναζε από το μικρόφωνο ο συντονιστής της διάταξης του κόσμου από την εξέδρα. «Δύο συνθήματα θα φωνάζουμε, αυτά που ξέρουμε» έλεγε ο συντονιστής των συνθημάτων!
πηγή: www.seleo.gr
Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου