Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Καμμένος: "Αντισταθείτε. Μη δεχτείτε το ξεροκόμματο που σας πετάνε, εκμεταλλευόμενοι την φτώχεια..."

Ο Πάνος Καμμένος σε παλαιότερο στιγμιότυποΘεσσαλονίκη
Η επένδυση του χρυσού στις Σκουριές της Χαλκιδικής συνιστά «οικονομικό και περιβαλλοντικό έγκλημα» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος επισκέφθηκε την Τετάρτη την Ιερισσό, μίλησε σε συγκέντρωση των κατοίκων και δήλωσε πως το κόμμα του θα σταθεί στο πλευρό των κατοίκων που αντιστέκονται.

«Δεν θα μετατρέψουν σε νεκροταφείο την πατρίδα μας» είπε ο Πάνος Καμμένος. Αναφερόμενος στη μάνα από την Ιερισσό που τραγούδησε απέναντι από τα ΜΑΤ στη διάρκεια συλλαλητηρίου, σχολίασε πως «η μάνα αυτή είναι μάνα όλων μας».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου επειδή είχε υπογράψει την άδεια περιβαλλοντικών επιπτώσεων ως υπουργός Περιβάλλοντος. Τον χαρακτήρισε «υπόδικο» και υποστήριξε πως στο εν λόγω «έγκλημα» είναι ανακατεμένα «τα ίδια συμφέροντα».

«Αυτοί, που μαζί με τους ντόπιους προδότες, μας στήσανε την ιστορία με τα Μνημόνια και καθυπέταξαν τον ελληνικό λαό. Χρησιμοποιούν εδώ τους ντόπιους συνεργάτες όλων των κυβερνήσεων, αυτών που διακινούσαν τις μαύρες σακούλες της μεταπολίτευσης. Τους εργολάβους εκείνους που είναι σε όλες τις λίστες Λαγκάρντ. Και ποιους έστειλαν, εδώ στη Χαλκιδική, για να μιλήσουν υπέρ δήθεν των εργαζομένων; Εκείνους που συμμετέχουν, με πρόσωπα της οικογενείας τους, για ράβδους χρυσού, στα υπόγεια της Ελβετίας, στη λίστα Λαγκάρντ».

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους των μεταλλείων, ο Πάνος Καμμένος είπε: «Αντισταθείτε. Μη δεχτείτε το ξεροκόμματο που σας πετάνε, εκμεταλλευόμενοι την φτώχεια του ελληνικού λαού την ανεργία στην οποία αυτοί μας οδήγησαν. Γιατί εάν λειτουργήσει αυτή η δήθεν επένδυση οι σημερινοί εργαζόμενοι θα είναι οι αυριανοί καρκινοπαθείς που θα ζουν σε ένα κόσμο όπου τα παιδιά τους δεν θα χωράνε»
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
πηγή: http://news.in.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου