Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Μας πήρατε τα πάντα, τη γιορτή μας δε θα τη πάρετε!

Κατασπαταλήσατε όλα τα λεφτά της χώρας, μας κλέψατε την αξιοπρέπεια, εξαφανίσατε την περηφάνια του να είσαι Έλληνας, βάλατε τρομοκράτες μέσα στην τηλεόραση να μας πολεμάνε, μας απαγορεύσατε να ονειρευόμαστε.

Τώρα,  για να υφαρπάξετε λίγα ακόμα, θέλετε να σκοτώσετε τον τόπο μας και το χώμα που μας μεγάλωσε.

Θέλετε να μολύνετε το νερό, να σκάψετε το βουνό μας, να αχρηστεύσετε τα χωράφια και τους κήπους μας, να γεμίσετε με θείο τον αέρα μας και να κάνετε τη βροχή μας όξινη. Θέλετε να νεκρώσετε τη φύση και να αφήσετε στα παιδιά μας ένα νεκροταφείο που θα είναι περήφανο για το καρκίνο του.

Είναι αστείο, αλλά για τα δικά μας παιδιά αποφασίζουν κάποιοι ευτραφείς φιλοχρήματοι άνθρωποι που ζουν μακριά, στην Αθήνα. Που δεν έχουν σχέση με το τόπο μας και δεν έχουν έρθει ποτέ εδώ. Καλοντυμένοι με ακριβά κουστούμια. Εμείς εδώ όμως δε φοράμε τέτοια ψεύτικα ρούχα. Κάνουμε γιορτή με το χώμα, τα δέντρα και το ποτάμι. Αυτή τη γιορτή εσείς δεν τη ξέρετε και ούτε μας ενδιαφέρει να τη μάθετε. Όμως δε θα σας αφήσουμε να τη χαλάσετε! Δεν θα αφήσουμε κάποιους ξένους να αποφασίσουν πότε θα μας διώξουν από τα χωριά μας και πότε θα νεκρώσουν το τόπο μας.  

Όχι, από το τόπο μας, δε θα μας διώξετε !

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ

Αμπράζης Αλέξανδρος
Κάτοικος νομού Κιλκίς

ΥΓ. Τις θέσεις εργασίας που μας προσφέρετε, δε τις θέλουμε. Ξύλινες κάσες για να μπούμε μέσα όταν είναι να φύγουμε για τον ουρανό, μπορούμε να φτιάξουμε και μόνοι μας.

1 σχόλιο:

  1. Εμείς εδώ έχουμε αστέρια σαν κι εσένα Αλέξανδρε και δεν φοβόμαστε κανένα!!! Και ναι!!! Τη γιορτή μας δεν θα τη χαλάσουν!!!! Συνεχίστε τον αγώνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή