Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ 20ης ΜΑΡΤΗ

H επίθεση των τραμπούκων της ΕΛΛ. ΧΡΥΣΟΣ εναντίον κατοίκων στις Σκουριές – VIDEO

Ακατέργαστο υλικό από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν σήμερα το  μεσημέρι  με την επίθεση 400 “εργαζομένων” (που δυστυχώς τους αρμόζει περισσότερο το “τραμπούκοι”) εναντίον των 30 περίπου κατοίκων στις Σκουριές. Οι κάτοικοι είχαν κλείσει από το πρωί την πρόσβαση στο βουνό για τα συνεργεία της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, αντιτιθέμενοι στο Επενδυτικό Σχέδιο της εταιρείας και ειδικά στο επιφανειακό μεταλλείο στο δάσος των Σκουριών.

Οι τραμπούκοι μεταφέρθηκαν στις Σκουριές με λεωφορεία της εταιρείας και φορώντας στολές της εταιρείας, για να μη μείνει καμμία αμφιβολία για το ποιος είναι πίσω από όλα αυτά. Η αστυνομία ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη, με  ένα μόνο περιπολικό που ήταν εκεί από το πρωί.  Η αστυνομική δύναμη δεν ενισχύθηκε ούτε όταν ξεκίνησε να ανεβαίνει από το Στρατώνι το κονβόι των λεωφορείων με τον μαινόμενο όχλο που πήγε εκεί με σαφή πρόθεση να δώσει ξύλο.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους σαν ιδιωτικό στρατό. Το κράτος κάνει πίσω κι αφήνει την εταιρεία να καθαρίσει με τους αντιπάλους. Νέα εποχή για την Ελλάδα.
  Δείτε παρακάτω και τα υπόλοιπα βίντεο του Ιωσήφ.

  http://antigoldgreece.wordpress.com/2012/03/21/tolis-hxitiko/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου