Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Το θέατρο του παραλόγου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Εμείς ως Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσσια - Πάικο συνεχίζοντας την ουσιαστική δράση μας, πράττοντας αυτό που θα έπρεπε να έχουν κάνει οι τοπικοί φορείς από την πρώτη μέρα που δημοσιεύθηκε ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του μεταλλευτικού χώρου στην περιοχή των Κρουσσίων, αναζητήσαμε τα έγγραφά τα οποία μνημονεύονται μέσα στην προκήρυξη του διαγωνισμού.

Με μεγάλη μας έκπληξη περιήλθε στα χέρια μας το απαντητικό έγγραφο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με ημερομηνία 11-08-2011 και ΑΠ ΔΑΚΙ 1701 σε σχετικό αίτημα του ΥΠΕΚΑ με ημερομηνία 13-07-2011 για την παροχή γνωμοδότησης ως προς την εκμίσθωση δημόσιων μεταλλευτικών χώρων και για τις δύο περιοχές του Νομού Κιλκίς (Κρούσσια και Πάικο), η όποια αναφέρει ότι η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς δεν έχει αντίρρηση με την προϋπόθεση να τηρηθούν οι διατάξεις και τα άρθρα του Ν. 210/1973. Το έγγραφο αυτό είναι υπογεγραμμένο από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Γκουντενούδη.

Και εδώ αρχίζει το θέατρο του παραλόγου και από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς!

Μετά του κυρίους του ΥΠΕΚΑ που άλλα λέγανε εδώ και άλλα στην Αθήνα, τώρα έχουμε και το φαινόμενου του κ. Γκουντενούδη ο οποίος τόσο καιρό διαλαλούσε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ουδέποτε γνωμοδότησε θετικά (βλέπε συνάντηση με εκπροσώπους του ΥΠΕΚΑ στο συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.) Το έγγραφο αυτό φανερώνει ότι κάποιοι κ.κ. ασκούν μικροπολιτική στις πλάτες ενός ολόκληρου νομού. Εδώ και 9 μήνες σχεδόν η δικιά του υπογραφή υπάρχει σε έγγραφο του ΥΠΕΚΑ το οποίο του δίνει ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ για να μπει η ταφόπλακα στο μέλλον του τόπου μας. Όχι μόνον της περιοχής των Κρουσσίων αλλά και της περιοχής του Πάικου.

Τα ερωτήματα πολλά και οι απαντήσεις πλέον είναι επιτακτικές!

Το Μέτωπο θέτει προ των ευθυνών τους κάθε έναν από τους “άρχοντες” του Νομού μας και τους ενημερώνει ότι πλέον η κοινωνία έχει ξυπνήσει και δεν τρώει το κουτόχορτο που κάποιοι είναι ακόμη και σήμερα διατεθειμένοι να μας ταΐσουν!


 

1 σχόλιο:

  1. Εκτός από τους ¨άρχοντες¨, θα θέλαμε και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να παίξουν τον πραγματικό τους ρόλο. Να μαζεύουν δηλαδή στοιχεία και να τα ανακοινώνουν στον κόσμο.
    Το ερώτημά μου είναι: Θα πάρουν τα τοπικά μέσα κι αυτά ξεκάθαρη θέση στο θεμα μεταλλεία ή θα τ΄αρπάζουν ξεδιάντροπα στο μέλλον από πληρωμένες καταχωρήσεις εταιρειών, διαφημήσεις, ή άλλου είδους τρυκ που κατεργάζονται. Σκάβουν λάκους που θα μπούνε μέσα, και μετά θα κλαφτούν να τους λυπηθούμε που χάνουν αναγνώστες.
    Συνοπτικά ΜΜΕ(όχι όλα), ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ν΄ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ! Τώρα δεν έχει ¨δε γνωρίζαμε¨, τώρα γνωρίζετε και πολύ καλά μάλιστα! ΝΙΚΟΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή