Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΜΠΕ - ολέ!


Διαβάζοντας το Διχάζουν οι χρυσές επενδύσεις στην Ελλάδα του Ράδιο Θεσσαλονίκης, δε μπορεί κανείς να μη σχολιάσει !


Τα δωράκια πιάνουν τόπο:

1) Δε λέγεται Μελέτη Περιβαλλοντικών Επενδύσεων αλλά Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων - γιατί αν κάνουμε τέτοια λάθη μπορεί και εμείς να αρχίσουμε να το λέμε Μαλακίες Προπαγανδισμού Εγκλημάτων !

2) Τα μέταλλα που υπάρχουν στη φύση στο υπέδαφος σε κάποιο βάθος (zoos!) δεν είναι επικίνδυνα εκεί που βρίσκονται και στις ποσότητες που βρίσκονται. Επικίνδυνα γίνονται όταν αυτά εξέλθουν στην ατμόσφαιρα σε μεγάλες ποσότητες και σε συνδυασμό με άλλα βαρέα μέταλλα ("ενώ το αρσενικό υπάρχει στη γεωλογία της περιοχής")- κοινώς και το σκατό από τον ανθρώπινο απόπατο βγαίνει αλλά δεν το τρώμε κιόλας επειδή είναι δικό μας!

3) "Στη Θράκη αντίθετα δεν υπάρχει αρσενικό, αλλά η επεξεργασία περιλαμβάνει κυάνιο (κυανιούχο νάτριο) σε συγκεντρώσεις χαμηλότερες από τις επιτρεπόμενες." Τα επιτρεπόμενα όρια είναι διπλωματικό παιχνίδι μεταξύ εταιριών και πολιτικών - φυσικά πρώτη φορά το ακούτε, αυτό!

4) "Υποστήριξαν ακόμη ότι εφαρμόζουν πιο αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανόνες, σε σχέση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και πως στη Χαλκιδική δεν θα χρησιμοποιηθεί κυάνιο," Αφού έχετε τους θεϊκούς κανόνες εσείς, να πάτε στον Καναδά να τα κάνετε - εξαγωγή τεχνογνωσίας και τσάμπα μαγκιάς!

Και βεβαίως βεβαίως, μόνο εκεί που ακουμπάνε τον παρά συνίσταται "επιστημονική γνώση" - όλοι οι άλλοι επιστήμονες είναι προχειράντσες - νοικοκυρές σε απόγνωση!

"Ο κ. Στρατουδάκης είπε ότι «δεν αναφέρεται σε υποκίνηση των αντιδράσεων από πολιτικά κόμματα, καθώς στους αντιδρώντες περιλαμβάνονται μέλη όλων των κομμάτων. Θα είχε σημασία οι αντιδράσεις να συνοδεύονται από πρόταση... Όλα αυτά τα χρόνια άκουσα μόνο στείρα άρνηση και καταστροφολογία»." α) Ευχαριστούμε για την φιλοφρόνηση - ότι δεν μας υποκινούν πολιτικά κόμματα, β) μα καλέ μας boss, αφού όσοι έχουν αντιπροτάσεις είναι μή επιστήμονες, πώς να ακούσετε τις προτάσεις των ;;;

ΥΓ: ένα ακόμη εύγε για το όραμα αντικειμενικότητας και συγκροτημένης συνείδησης που ανδρώθηκε σήμερα στη συνέντευξη τύπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου